Bel ons 040-298 97 16

Retourneren

Retourbeleid

Ben je niet 100% tevreden? Geen enkel probleem! In het kader van de wet 'Kopen op afstand' heeft u na het doen van aankopen bij House of Cycles het recht op een afkoelings periode.Makkelijker gezegd; bij de aankoop van een van onze producten heeft de klant de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien (14) werkdagen.Deze 14 werkdagen gaan in op de dag na ontvangst van het product door of namens de klant. Op speciaal geleverden producten komt deze regeling te vervallen van de viertienwerkdagen. Gedurende deze termijn zal de klant zorgvuldig omgaan met het product en ook de verpakking.Hij zal het product niet uitpakken of gebruiken om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan House of Cycles retourneren, conform de door House of Cycles verstrekte redelijke en duidelijke instructies.De Klant heeft het recht de geleverde zaken binnen veertien (14) werkdagen na ontvangst, zonder opgaaf van redenen terug te sturen naar House of Cycles mits:

a. Retourneren is op kosten van de klant, niet afdoende gefrankeerde pakketten worden niet in ontvangst genomen door House of Cycles.
b. De Klant zelf verantwoordelijk is voor de wijze van versturing en voor het risico van het pakket -en deze verantwoordelijkheid en dit risico hierbij door Klant worden aanvaard- totdat House of Cycles het in ontvangst heeft genomen.
c. De gereconditioneerde of nieuwe geleverde producten niet gebruikt zijn.
d. De geleverde producten in de originele en onbeschadigde verpakking zitten. 
De herroeping geldt als ontbindende voorwaarde waarbij de Klant recht heeft op teruggave van het geen reeds betaald is uitgezonderd van verzend/retourkosten.

Retouradres

  • House of Cycles
  • Ouveture 220
  • 5629PX Eindhoven
  • Nederland
  • Telefoon: 040-298 97 16Verkeerd artikel

Ik heb een verkeerd artikel geleverd gekregen. Dat is heel vervelend, onze excuses hiervoor! Neem direct even contact op met onze klantenservice zodat we dit kunnen rechtzetten.