Bel ons 040-298 97 16

Diensten

Framemaat berekenen:

 


 

 

Verzekeringen:

 

Van uw nieuwe fiets wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten. Helaas is fietsdiefstal niet geheel tegen te gaan. Maar u kunt zich er wel goed op voorbereiden door een verzekering. Met de fietsverzekering van ENRA verzekert u zich 3 of 5 jaar lang van onbezorgd fietsplezier. U kunt zowel nieuwe als tweedehands fietsen goed verzekeren met een ENRA verzekering.
Voor elektrische fietsen heeft ENRA een speciale E-bikeverzekering met extra gunstige premies en voorwaarden.


 

Kies de verzekering die bij u past
ENRA verzekering heeft twee verzekeringspakketten: een diefstalverzekering die dekking biedt bij diefstal en een uitgebreide cascoverzekering. De cascoverzekering dekt naast diefstal ook de schade aan uw fiets. Ook verhaalsrechtsbijstand, ongevallen opzittendenverzekering én pechhulpservice zijn standaard inbegrepen bij de cascoverzekering.

Premie bereken 

 


Nationale fiets projecten


Een nieuwe fiets met maximaal 52% voordeel? Werken aan een betere conditie én bijdragen aan een beter milieu? Doe dan mee aan het Nationale Fietsplan! 

Wat is het Nationale Fietsplan?

Met het Nationale Fietsplan schaft u op een fiscaal vriendelijke manier een nieuwe fiets aan met maximaal 52% korting. En dat is nog niet alles. U kunt ook met fiscaal voordeel een fietsverzekering en de Nationale Fietsbonaanschaffen. 

Voordelen van het Nationale Fietsplan

  • Een nieuwe fiets met maximaal 52% voordeel
  • Aanschaf van een fiets via de erkende rijwielhandelaren
  • Een fiets naar keuze

Voorwaarde deelname Nationale Fietsplan

De belangrijkste voorwaarde om een fiets via het Nationale Fietsplan aan te schaffen, is dat uw werkgever het Nationale Fietsplan aan zijn werknemers aanbiedt. Doet uw werkgever nog niet mee? Attendeer hem dan snel op het Nationale Fietsplan. Of meld uw werkgever aan!
meer informatie